Dru

Het ultieme vuur

Sfeervol en duurzaam

Met een kachel of haard van DRU kun je op ieder moment warmte en sfeer oproepen zonder concessie te doen aan stijl en duurzaamheid. In onze kachels en haarden wordt stijlvol design probleemloos verenigd met de nieuwste technieken en een bijzonder en groot vlambeeld.

Sfeervol gemak

Woonplezier is het belangrijkste gedachtegoed van Global fires. Onze haarden hebben echter nog meer kwaliteiten: ze zijn aantrekkelijk geprijsd, de installatie is eenvoudig en door het hoge rendement bespaar je flink op je energierekening.

Creatie van de vlammen

Naast ontwerpers van houtkachels zijn we bij Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur. Het is onze passie die we graag met andere liefhebbers van houtvuur delen. We vertellen je dan ook graag hoe ons vuur wordt opgewekt, wordt beïnvloed en gecontroleerd. We vertellen je waarom onze haarden en kachels zo eenvoudig zijn in gebruik en toch een optimale verbranding hebben. Maar nog liever laten we je het zien.

Compromisloze houthaarden

Iedere Spartherm haard ontstaat in ons hart. De liefde voor het echte houtvuur klinkt dan door in al onze ontwerpen. Hierbij zijn vorm en functie één, een symbiose van een bijzonder hoge kwaliteit. Het vakmanschap, het oog voor de kleinste details en de productie volgens de allerhoogste eisen, maakt onze haarden uniek.

Haarden

De Chesney haarden collectie in marmer en natuursteen met de hand gemaakt is internationaal erkend als de meest voltooide die we kunnen vinden.

Onze andere merken

Dik Geurts

Dru

Chesney's

Spartherm

Global

 

stûvfocusM-designDruDik GeurtsSparthermGlobalChesney's